Uw wintersport chalet in Zwitserland

Chalet Prairie Deux te VIllars-sur-OllonOpen haard chalet Perce-NeigeHuur uw eigen Zwitserse ski chalet
U huurt samen met uw gezelschap een eigen ski chalet dichtbij de skipistes, skiliften en het dorp. U parkeert uw auto direct voor het chalet op uw eigen parkeerplaats en in het chalet is er voldoende bergruimte voor al uw skimateriaal.
De chalethost van Chalet-te-Huur treft alle voorbereidingen voor uw aankomst. De chalethost zorgt voor een warm welkom met koffie, thee en iets lekkers.

Skipassen, Skilessen en Skimateriaal
Voor uw aankomst in het chalet is het mogelijk om skipassen en skilessen te bestellen/reserveren. Bij aankomst in het wintersport chalet liggen de bestelde skipassen voor u klaar. U geniet ook van verschillende kortingen, zoals 20% korting op de huur van skimateriaal bij Zermatten Sports. U heeft alleen maar de naam van het chalet te noemen waar u verblijft. 
Skiliften Villars-Gryon
Klik hier voor de prijzen van de  skilessen en skimateriaal.

Chalet Comfort Pakket
Bij de huur van het Zwitserse chalet zit het Chalet Comfort Pakket (CCP) inbegrepen. Een uitgebreid pakket met de basis benodigdheden voor uw verblijf, zoals: kruidenpakket, hand- theedoeken, toiletpapier, koffie en koffiefilters, handdoeken (1x p.p.), lucifers, was- en schoonmaakmiddelen, keukenpapier, etc.
Een uitgebreid pakket dus. Dat scheelt weer in de bagage en aankopen ter plekke.
Bekijk onze chalets en vind de uitgebreide omschrijving van het Chalet Comfort Pakket per chalet.

Bakkerservice
Bij aankomst kunt u bij de chalethostess aangeven of u broodjes, croissantjes of andere lekkernijen van de bakker wilt hebben elke ochtend. De bakker levert deze vers, in de ochtend v.a. de maandag bij u aan de deur. Voor de zondag is het ook mogelijk als u zaterdag uiterlijk om 15h45 bij de chalethostess bestelt.
Aan het einde van de week rekent u deze leveringen af met de chalethostess.

Bel 24/7
070 347 23 23