Ski Chalets voor uw Wintersport vakantie

Ski chalet Perce Neige in Zwitserland

Skiën in de Zwitserse AlpenSki Chalets voor groepen van 6 - 27 personen
Chalet-te-Huur biedt Zwitserse skichalets aan die uniek zijn vanwege hun ligging en bij uitstek geschikt voor de wintersport vakantie in de Alpen van Zwitserland. Chalets dichtbij de pistes en skiliften en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.
Gelegen in de dorpen Crans Montana (Wallis) en Villars-sur-Ollon (Vaud).

Wij garanderen u een goed ingericht ski chalet met voldoende ruimte voor groepen van 6 t/m 27 personen. Fijne woonkamers met comfortabele zitbanken, leeshoeken, Nederlandse satelliet televisie, audio apparatuur en een typisch Zwitserse fondueset.

Lees hier de uitgebreide informatie over de verschillende ski chalets

Skigebied Crans Montana en Villars Gryon

Zowel het skigebied van Hondenslee op de gletsjerCrans Montana Aminona als van Villars Gryon Diablerets bieden vele mogelijkheden voor de skiërs en snowboarders. 160km en 215 km, respectievelijk, geprepareerde pistes. Ook bieden beide gebieden vele andere mogelijkheden zoals een slee piste van minimaal 6 km, langlauf pistes, sneeuwschoen wandelingen en een uitgebreid SnowPark.

Bekijk hier wat de skigebieden te bieden hebben.

Meer dan alleen skiën
Naast de huur van het ski chalet biedt Chalet-te-Huur enkele extra’s aan. Zo zit bij de huurprijs inbegrepen het Chalet Comfort Pakket (CCP). Een pakket met basis benodigdheden voor uw verblijf. Er is een Bakkerservice, elke ochtend vers brood, croissants en anderen.
Chalet-te-Huur biedt een skipassen service aan en de mogelijkheid om Helmcamera’s te huren.

Heeft u al zin in de wintersport? Boek nu uw chalet in Zwitserland.


Bel 24/7
070 347 23 23