Ski Chalets voor uw Wintersport vakantie

Ski chalet Perce Neige in Zwitserland

Skiën in de Zwitserse Alpen

Sinds 1 mei 2020 worden er geen chalet meer verhuurd. We kijken terug op 25 fantastische jaren


Ski Chalets voor groepen tot 18 personen
Chalet-te-Huur biedt Zwitserse skichalets aan die uniek zijn vanwege hun ligging en bij uitstek geschikt voor de wintersport vakantie in de Alpen van Zwitserland. Chalets dichtbij de pistes en skiliften en op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.
Gelegen in het dorp Crans Montana (Wallis) 

Wij garanderen u een goed ingericht ski chalet met voldoende ruimte voor groepen tot aan 18 personen. Fijne woonkamers met comfortabele zitbanken, leeshoeken, audio apparatuur en een typisch Zwitserse fondueset.

Lees hier de uitgebreide informatie over de verschillende ski chalets

Skigebied Crans Montana

Het skigebied van Hondenslee op de gletsjerCrans Montana Aminona biedt vele mogelijkheden voor de skiërs en snowboarders. 160km geprepareerde pistes. Ook biedt het gebied vele andere mogelijkheden zoals een slee piste van rond de 6 km, langlauf pistes, sneeuwschoen wandelingen en een uitgebreid SnowPark.

Bekijk hier wat het skigebied te bieden heeft.

Meer dan alleen skiën
Naast de huur van het ski chalet biedt Chalet-te-Huur enkele extra’s aan. Zo zit bij de huurprijs inbegrepen het Chalet Comfort Pakket (CCP). Een pakket met basis benodigdheden voor uw verblijf. Er is een Bakkerservice, elke ochtend vers brood, croissants en anderen.
Chalet-te-Huur biedt de mogelijkheid om Helmcamera’s te huren.

Heeft u al zin in de wintersport? Boek nu uw chalet in Zwitserland.


Bel 24/7
070 347 23 23