Veelgestelde vragen: verblijf in het chalet

Hieronder vindt u enkele vragen en antwoorden met betrekking tot het verblijf in de chalets in Zwitserland tijdens uw wintersport of zomer vakantie.

Wat is de aankomst- en vertrektijd?
Op de standaard dag van aankomst (de zaterdag) bent u welkom in het chalet vanaf 15h00. ALs u op een andere dag aankomst is het chalet vanaf 16h00 voor u beschikbaar.
Op de vertrekdag van uw vakantie vragen wij u uiterlijk om 10h00 het chalet te hebben verlaten. Zo heeft de staf genoeg tijd heeft om het chalet voor te bereiden op de volgende wintersport of zomer gasten.

 

Is het mogelijk een weekend, midweek of een aantal dagen te boeken? 
Ja, dit is mogelijk buiten het hoogseizoen om. Afhankelijk van de drukte in het chalet kunt u een verkort verblijf boeken. Voor meer informatie, beschikbaarheid en een prijsindicatie verwijzen wij u door naar het reserveringsformulier. Na ontvangst van uw reservering zal ons kantoor u binnen 1 werkdag bevestigen of de gewenste data boekbaar zijn.

Reserveringsformulier zomer
Reserveringsformulier winter

Kan ik mijn bagage voor die tijd al kwijt in het chalet?
Nee, het is niet mogelijk om de bagage alvast in het chalet te plaatsen.

Zijn handdoeken en linnengoed inbegrepen bij de huur van het chalet, of is het mogelijk dit bij te boeken?

In de chalets zijn in de zomer periode geen handdoeken aanwezig in het chalet, deze dient u zelf mee te nemen. Voor de ski en wintersport verwijzen wij u naar het Chalet Comfort Pakket (CCP).
Het linnengoed is inbegrepen en ligt klaar in het chalet. Ook de keukenlinnen liggen klaar bij aankomst.

Is roken toegestaan in het chalet? / Ik wil een rookvrij verblijf.
In al onze chalets zijn de Nederlandse rookregels van toepassing. Al onze slaapkamers zijn rookvrij, hier mag ook niet gerookt worden. In het gehele chalet geldt dat er niet gerookt mag worden, behalve op de balkons en het terras. Hierbij vertrouwen wij erop dat de rook-regels worden nageleefd door onze gasten.

Bel 24/7
070 347 23 23