Veelgestelde vragen: Kosten

Hieronder vindt u enkele vragen met antwoorden tot de prijzen en huur van onze Chalets in Zwitserland.

De prijs is in Zwitserse Franken, kan ik ook in euro's betalen?
Nee, bij de huur van een chalet in Zwitserland is Zwitserse Franken.

Moet ik een aanbetaling doen?
Ja, binnen 10 dagen na uw boeking vragen wij u een aanbetaling te doen ter bevestiging van uw boeking. Dit is 35% van het totale boekingsbedrag. Het restant bedrag ontvangen wij graag 6 weken voor u vertrek en zal de resterende 65% bedragen van het totale boekingsbedrag. 

Zijn er naast de chalet huur nog andere kosten?
- Eventuele bank transfer kosten voor het overmaken naar een buitenlandse rekening zijn voor u. Deze variëren per bank en per periode.

- Voor uw verblijf in Zwitserland bent u toeristenbelasting verschuldigd aan de plaatselijke VVV. Deze dient u voor vertrek uit uw vakantiehuis  te zijn voldaan bij onze chalet hostess.

Zijn er toeslagen naast de huur van het chalet?
Voor huisdieren geldt een toeslag van 49,- CHF per huisdier per week

Hoeveel is de toeristenbelasting?
Crans Montana: (Wallis) volwassene: 2,50 CHF p.p. per dag, kind (6 t/m 15) : 1,25 CHF p.p. per dag, kind 0 t/m 5 (gratis)

Kan ik in het chalet pinnen/met creditcard betalen/in euro's betalen?
Nee, het is niet mogelijk in het chalet te pinnen of met creditcard te betalen. De Nederlandse staf accepteert alleen CHF (Zwitserse Franken).

Kan ik in het dorp geld opnemen/in euro's betalen?
De chalets zijn gelegen in wintersport dorpen en er zijn meerdere banken in het dorp waar u geld kunt opnemen. Houdt u rekening met uw paslimiet en daglimiet bij pinopnames.
In alle winkels heeft u mogelijkheid om met euro's te betalen. Let op! U krijgt Zwitserse Franken terug in wisselgeld en het is voordeliger om Zwitserse Franken in het dorp te pinnen.

Bel 24/7
070 347 23 23