Uw eigen chalet in de Alpen

Bent u zoek naar een chalet om samen met uw familie, vrienden of zakenpartners te verblijven en een mooie vakantie te beleven in de Alpen van Zwitserland? Dan bent u bij chalet-te-huur.nl aan het juiste adres. 

Uw eigen Zwitserse Chalets
Chalets variërend van 8 tot 18 personen en van alle gemakken voorzien. Twee-persoons slaapkamers, woonkamers met TV en Nederlandse Satelliet. Eetkamer met genoeg zitplaatsen. Er zijn kinderbedden en kinderstoelen in de chalets aanwezig. Op aanvraag kunnen wij er meer bijplaatsen. Bijna alle chalets hebben een open haard, waar u na een actieve dag heerlijk kunt genieten.
Onze collega's treffen alle voorbereidingen voor uw aankomst in uw vakantiehuis, een echt Zwitsers chalet. De chalethost  zorgt voor een warm welkom in een schoon chalet. Hij of zij staat klaar voor al uw vragen.

Dorpen met activiteiten

Op loopafstand van uw vakantiehuis vindt u een attractief dorp waar u kunt slenteren langs winkeltjes, leuke restaurantjes bezoeken of een drankje doen tot in de late uurtjes. Tennis- schaats- en golfbanen, maneges, zwembaden, bergmeren, kabelbanen en vele andere attracties zorgen voor een afwisseling van chique en gezellig vakantieplezier in Zwitserland.

 Uitstapjes in de Natuur
U stapt direct vanuit onze chalets de overweldigende wereld van de Zwitserse Alpen binnen om daar te genieten van de vrijheid en de stilte van de ongerepte natuur in de bergen. Zwitserland heeft extra aandacht besteed aan de wandelaars en de omgevingen bieden vele wandelingen aan. Met de Funiculaire (bergtrein), de kabelbanen en de bussen kunt u makkelijk naar andere gebieden reizen om te wandelen.

Culturele uitstapjes
Zwitserland heeft veel te bieden. Valais en Vaud zijn twee kantons waar veel wijn wordt gemaakt. De Rhône, die bij het Meer van Genève uitkomt, is een belangrijke rivier en hierlangs vindt u kastelen, watervallen, romeinse nederzettingen en aan de voet van de bergen veel wijngaarden. Montreux staat elk jaar in het teken van de Jazz en hebben een groot Jazz-Festival.

Bel 24/7
070 347 23 23