Chalet Perce-Neige: Catering

Catering Service
Wilt u tijdens uw vakantie geen zorgen over uw ontbijt en uw diner? Dan bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Catering Service.

Vroeg terug naar het Chalet om boodschappen te doen voor uw avondeten en ontbijt is verleden tijd! Terwijl u optimaal geniet van uw vakantie worden de boodschappen gedaan, het diner bereidt en de tafel gedekt.
 
‘s Ochtends zet onze chaletstaf een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Verse koffie en thee, sap, yoghurt, vers fruit, muesli, cornflakes, divers hartig en zoet beleg en natuurlijk warme broodjes van de bakker.
Een goede basis voor een actieve dag.

’s Avonds thuisgekomen na een lange dag in de prachtige Zwitserse Alpen kunt u direct aanschuiven bij een heerlijk 3-gangen diner in het naastgelegen chalet. En terwijl u gezellig natafelt zal onze staf de tafel afruimen, schoonmaken en de afwas doen. 
Allemaal voordelen als u kiest voor onze Catering Service.
Optimaal genieten van uw SwissChaletVakantie!

Speciaal Dieet?
Heeft u een speciaal dieet, zoals zoutarm, diabetes, vegetarisch of lactose vrij? Wij kunnen ervoor zorgen dat aan uw wensen wordt voldaan.
Geef uw speciale dieet aan bij uw boeking dan bereidt de staf graag een aangepaste maaltijd voor u.

Met de kleintjes (4 t/m 11 jaar) wordt ook rekening gehouden. Voor hun wordt er een speciaal menu samengesteld (hoofdgerecht en een toetje). 

De baby's (0 t/m 3 jaar) eten met hun ouders mee of als ouder neemt u zelf wat voor ze mee. Op aanvraag kunnen wij ook wat klaarmaken voor ze. 

De staf heeft 1 middag en avond in de week vrij. In de ochtend zetten zij het ontbijt voor u klaar. In de avond heeft u keuze uit de verschillende restaurants die het dorp te bieden heeft of kunt u een ovenschotel bestellen bij de staf.

Voor meer informatie kunt u bellen met ons via tel. 0031-(0)70 347 23 23 of per e-mail: info@flexchalet.com.
Catered Chalet

 

 

Bel 24/7
070 347 23 23