Uw eigen chalet in de Zwitserse Alpen

perce_neige_zomer.jpgmartigny_01.jpg

Sinds 1 mei 2020 worden er geen chalet meer verhuurd. We kijken terug op 25 fantastische jaren.

Een chalet huren in de zomervakantie wordt steeds populairder. Want ‘s zomers stapt u direct vanuit onze chalets de overweldigende wereld van de Zwitserse Alpen binnen om daar te genieten van de vrijheid en de stilte van de nog ongerepte natuur van de bergen. Hier laat u zich betoveren door de unieke panorama’s tegen de entourage van eeuwig besneeuwde bergtoppen, groene weiden en kletterende watervallen. En bij terugkomst in uw eigen vakantiehuis, is het in de wintermaanden besneeuwde terras de luie basis voor uw eigen ‘happy hour’ in de avondzon.
Op loopafstand van de chalets vindt u altijd een attractief dorp waar u kunt slenteren langs winkeltjes, leuke restaurantjes bezoeken of een afzakkertje kunt nuttigen tot in de late uurtjes. Het kanton Wallis heeft veel te bieden. Tennis- schaats- en golfbanen, maneges, zwembaden, kabelbanen en vele attracties zorgen voor een afwisseling van chique en gezellig vakantieplezier.

Onze collega's treffen alle voorbereidingen voor uw aankomst in uw typische Zwitserse huisje. De chalethost zorgt voor een warm welkom in een schoon chalet. Hij of zij is uw vraagbaak en gids tijdens uw vakantie in Zwitserland.

Meer informatie over de chalets en vakantiehuis, de Alpen van Wallis en Vaud, en de geboden service, vindt u op onze website.

Bel 24/7
070 347 23 23